До преди дни всички се питаха какво се случва с Кейт

...
До преди дни всички се питаха какво се случва с Кейт
Коментари Харесай

Изплашен и безпомощен - как се отрази диагнозата на Кейт на принц Уилям

До преди дни всички се питаха какво се случва с Кейт Мидълтън и за какво изчезна по този начин от медийното пространство. А в този момент, когато към този момент знаем повода, въпросите към този момент са разнообразни. И тя, както и от ден на ден хора по света, се сблъска с тежката диагноза рак, която коренно трансформира живота. И освен твоя, а и този на всички хора към теб.
 Кейт Мидълтън и принц Уилям след диагнозата - по какъв начин ще прекарат Великден
След тежката диагноза - по-различният Великден на Уилям и Кейт

Къде взеха решение да посрещнат празника

Със сигурност най-трудно на принцесата на Уелс е било да изясни на трите си деца какво се случва с нея, какво й следва и за какво в този момент тя не е онази усмихната жена, която всички сме привикнали да виждаме. Но не по-малка е тежестта и върху нейния брачен партньор принц Уилям, който би трябвало да е най-голямата й опора, колкото и да му е мъчно и на самия него.

Както самата Кейт Мидълтън призна във видео обръщанието си, последните месеци са били " необикновено сложни " за цялото семейство. И уточни своя брачен партньор като " източник на комфорт и убеденост ". Оказва се, че денят, в който са разбрали за диагнозата, е тъкмо този, в който принц Уилям трябваше да участва на погребението на своя кръстник цар Константин II. Именно по тази причина и той пропусна церемонията.
 Снимка 658915

Според източник, представен от US Weekly, принцът на Уелс се усеща " изплашен и беззащитен " в актуалната обстановка. Въпреки това той прави всичко по силите си, с цел да бъде помощ и поддръжка както на брачната половинка си, по този начин и на трите им деца. Затова и отсрочва всички вероятни задължения и търси собствен заместител, с цел да бъде оптимално дълго вкъщи.

А положението на сега не й разрешава да бъде доста дейна, тъй като елементарно се уморява. Въпреки това тя поддържа мощ на духа най-много поради Шарлот, Джордж и Луис. На този стадий съумява да отхвърли някои задача, свързани с кралските си задължения, доколкото й позволява комфортът на дома, и никой няма да я притиска да се връща към цялостния график преди сама да се почувства подготвена и най-важното - да бъде здрава.
 Снимка 658916

Освен на своя брачен партньор, принцесата на Уелс разчита на поддръжката и помощта и на своята майка Керъл Мидълтън, която също е неотлъчно до нея. Именно тя е помогнала на съпрузите да се възстановят от първичния потрес след диагнозата, както и да се оправят с всичко изписано по техен адрес в последните седмици.

Според източници, представени от Independent, родителката е била и продължава да бъде " движещата мощ " на фамилията, с цел да преминат всички по-лесно през този по този начин тежък интервал. Керъл е поела съвсем напълно грижите за трите си внучета.
 Принц Хари и Меган Маркъл с топли пожелания към Кейт Мидълтън след диагнозата й
Как Хари и Меган реагираха на диагнозата на Кейт

Двамата не се забавиха с реакцията си

И колкото и да й е мъчно да гледа щерка си Кейт Мидълтън болна, тя и за момент не се оплаква и се стреми да повдигне духа на всички, както и да ги защищити оптимално от външни нежелания въздействия. Със сигурност това е фигурата, от която всеки се нуждае в живота си, даже без да е в сходна обстановка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР